Smart Little Village

Nyheter

Nätverkande och dialog – gör en Walk and Talk med Tomelilla kommun!

Tomelilla kommun är nyfikna och lär gärna nytt tillsammans med andra. De vill därför gärna ta fikapromenader ihop med er som är lika nyfikna som dem. De kan prata om det mesta, men har såklart lite favoritämnen utifrån deras olika professioner. Utgångspunkten för promenaden kommer att finnas vid deras monter på mässområdet.

Klicka på länken här för att se vilka samtalsämnen och tider du kan boka!

Reportage om en ännu smartare konferens – Smart Little Village 2019

Lokaltidningen skrev idag den 23 mars ett trevligt reportage om vår konferens, smartare än någonsin! Läs den här

Presentation av Smart Little Village för Finlands kommundirektörer

Marcus Willman, kommundirektör, Peter Eyermann, konceptgrundare och Cäthe Green, projektledare presenterade Smart Little Village för finska kommundirektörer vid deras Kommundirektörskonferens den 26 september i Malmö.

Programmet för konferensen 2019

Är du nyfiken på talare och ämnen för konferensen? Ta en närmre titt på alla kategorier och inspirerande samtal som du kommer att få ta del av. Välkommen!

Följ #smartlittlevillage på Facebook för att inte missa några nyheter!

Boka in den 3-4 april, 2019, i kalendern! Då är det nämligen dags för nästa upplaga av inspirationsforumet Smart Little Village.

Efter förra årets succé är vi just nu i full gång med att sätta ihop ett nytt spännande program fullspäckat med inspiration, innovation och diskussion. Syftet med Smart Little Village är att du ska få ta del av nätverkande, smart kunskap och framgångsrika exempel från lokala och internationella projekt. På så sätt kan vi tillsammans stärka regionen!