Smart Little Village 2019

Smart Little Village gjorde succé igen!

Den 3 – 4 april 2019 gick Smart Little Village 2.0 av stapeln – mötesplatsen för dig som jobbar med och har intresse av samhällsutveckling i mindre kommuner. Vi bjöd på kunskap, erfarenhetsutbyte, goda exempel och idéer från lokala, regionala, nationella och internationella projekt kopplade till fyra aktuella teman.

Genom Leaderprojektet Smart Little Village 2019 har företaget Gefion AB stärkts som arrangör och genomförare av kommunövergripande konferenser gällande samhällsutveckling och samhällsbyggande. Konferenserna är speciellt inriktade på de mindre kommunerna med mellan 5000 och 50000 invånare. Ett koncept har utvecklas för småkommuners utveckling. Genom ett stort antal kontakter med olika kommuner har de viktigaste frågorna tagits fram och former tagits fram gällande hur dessa frågor kan belysas på olika sätt.

Inom projektet har också information om och möjligheterna med konferensen Smart Little Village 2019 spridits. Det koncept som utvecklats har också använts för att sätta konferensen i ett starkt lokalt sammanhang. Genom konferensen 2019 har konceptet stärkts och breddats ytterligare och planering påbörjats inför 2020.

Sagt om Smart Little Village 2019

citat

Jag har träffat flera potentiella samarbetspartners. Fantastisk dag som jag tror kommer ge mersmak.

Mia Forsäng
Telia

citat

Vilket fantastiskt bemötande i morse, så roligt med alla barn som fick visa vägen. Innovativt och kärleksfullt med samverkan skolan och kommunen. Hoppas fler tar vid!

Lisbeth Böhm
Region Skåne

Huvudsponsor 2024
Tomelilla kommun
Företagspartners
Finbin
Sweco
Almi
Sjöbergska
bosbec
Telia

Den här hemsidan använder kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.