Smart Little Village 2019

Smart Little Village gjorde succé igen!

Den 3 – 4 april 2019 gick Smart Little Village 2.0 av stapeln – mötesplatsen för dig som jobbar med och har intresse av samhällsutveckling i mindre kommuner. Vi bjöd på kunskap, erfarenhetsutbyte, goda exempel och idéer från lokala, regionala, nationella och internationella projekt kopplade till fyra aktuella teman.

Genom Leaderprojektet Smart Little Village 2019 har företaget Gefion AB stärkts som arrangör och genomförare av kommunövergripande konferenser gällande samhällsutveckling och samhällsbyggande. Konferenserna är speciellt inriktade på de mindre kommunerna med mellan 5000 och 50000 invånare. Ett koncept har utvecklas för småkommuners utveckling. Genom ett stort antal kontakter med olika kommuner har de viktigaste frågorna tagits fram och former tagits fram gällande hur dessa frågor kan belysas på olika sätt.

Inom projektet har också information om och möjligheterna med konferensen Smart Little Village 2019 spridits. Det koncept som utvecklats har också använts för att sätta konferensen i ett starkt lokalt sammanhang. Genom konferensen 2019 har konceptet stärkts och breddats ytterligare och planering påbörjats inför 2020.

Sagt om Smart Little Village 2019

citat

Jag har träffat flera potentiella samarbetspartners. Fantastisk dag som jag tror kommer ge mersmak.

Mia Forsäng
Telia

citat

Vilket fantastiskt bemötande i morse, så roligt med alla barn som fick visa vägen. Innovativt och kärleksfullt med samverkan skolan och kommunen. Hoppas fler tar vid!

Lisbeth Böhm
Region Skåne

Anmäl dig till Smart Little Village 2023 idag. Välkommen!

Huvudsponsorer 2023
Skurups kommun
Skurups Sparbank
Kommunpartners
Temapartners
Akea
almi
Elektroskandia
Exceed
Getsocial
GleSYS
Kompanjonen
Region Skåne
Sweco
tam
Telia